Save the Children

This fit out incorporated an architecturally designed internal stair, connecting ground floor to Level 2 with subsequent fire engineering requirements. The fit out consisted of a combination of built environment incorporating formal and informal meeting spaces, flexible training rooms, collaborative meeting spaces and casual meeting zones in addition to a large proportion of open plan workspace, which provided the client with ultimate flexibility to explore activity-based working principles. The extensive joinery package incorporated a large number of feature wall and ceiling lining elements, providing a point of difference in the environment.

Project Details

  • Address: 33 Lincoln Square
  • Area (sqm): 2,300
  • Value: $2.30m
  • Duration (weeks): 12
  • Engagement: Construction Management
  • Project Manager: -
  • Architect: Geyer

This fit out incorporated an architecturally designed internal stair, connecting ground floor to Level 2 with subsequent fire engineering requirements. The fit out consisted of a combination of built environment incorporating formal and informal meeting spaces, flexible training rooms, collaborative meeting spaces and casual meeting zones in addition to a large proportion of open plan workspace, which provided the client with ultimate flexibility to explore activity-based working principles. The extensive joinery package incorporated a large number of feature wall and ceiling lining elements, providing a point of difference in the environment.

Project Details

  • Address: 33 Lincoln Square
  • Area (sqm): 2,300
  • Value: $2.30m
  • Duration (weeks): 12
  • Engagement: Construction Management
  • Project Manager: -
  • Architect: Geyer