• Location

    379 Collins Street
  • Area

    700sqm
  • Value

    $2.2M
  • Duration

    13 weeks
  • Engagement

    Fixed Lump Sum
  • Collaborators

    Grant Hobson, Studio Tate, Compass Engineering

Overview
  • High-end finish
  • Occupied building
  • Audio visual
  • High-end acoustic


Having successfully collaborated on several previous projects, Capabuild was delighted to again partner with Grant Hobson Consulting and Studio Tate to deliver this high-end office refurbishment.

Riverleeā€™s objective was to create a sophisticated new workplace, which Studio Tate successfully delivered in its intricate and detailed design.

Working in a space with a 2.4m slab-to-slab height presented several challenges, in particular the services coordination that was required between new and existing.

The intricate detailing of the joinery and wall panelling design had minimal tolerances and demanded seamless transitions into the surrounding finishes. Through considered subcontractor selection and extensive workshopping, the package was delivered to an exceptional standard.

Once again, creating an environment of trust and transparent communication proved to be key to achieving a successful outcome and a stunning new space for Riverlee’s staff to enjoy.

01
 — 07

Similar Projects

View all project